Cautare

21750 de rezultate pentru "accident rutier in 07 10 2009 dimineata satu mare" (3.98 secunde)
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Cele mai cautate plaje si stranduri din Romania Evenimentele din Turcia si din marile orase europene au readus in atentia romanilor vacantele interne, fie ca vorbim despre litoral, despre Transilvania, Bucovina, Maramures sau despre zona montana.Pe langa aceasta particularitate a anului 2016, portalul de rezervari online HotelGuru.ro a inregistrat in acest an o crestere a numarului de cautari de optiuni de cazare in destinatii estivale, inclusiv in resorturile de la malul marii, dar si catre strandurile si baile cu ape minerale din zona Transilvaniei.
Pe 23 martie 1987 seara, in orasul Concord din Carolina de Nord, o femeie a auzit un zgomot, ca al unui accident auto, venind din afara casei sale, si s-a dus la fereastra ca sa vada ce s-a intamplat.
Guvernul a decis, printr-o ordonanta de urgenta adoptata in luna decembrie 2017, sa plafoneze valoarea punctului de amenda pentru tot anul 2018.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
cum sa reducem consumul masinii pe timpul vacantei De fiecare data cand ne oprim la pompa si vedem ca pretul unui litru de benzina sare cu mult de 5 lei, mai scump decat in majoritatea tarilor din vestul Europei, ne gandim ce am putea face ca automobilul nostru sa consume mai putin.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci. ... Sunt in total 14, din care sapte senatori si tot atatia deputati.
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
Astfel, in urmatoarele doua saptamini Prefectura Satu Mare va fi pichetata zilnic intre orele 10 - 12 de circa 30-50 de persoane.
Prefectul Radu Bud este nemultumit de raportul Directiei Judetene pentru Protectia Copilului Satu Mare in cazul crimei din satul Sai.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Kato Csaba, inginer geolog, si fiul sau, Kato Csongor din Satu Mare participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Liderii majoritatii filialelor liberale s-au pronuntat ieri, de parca s-ar fi inteles inainte, impotriva revenirii fostului presedinte PNL, Theodor Stolojan (foto), in prima linie a activitatii politice a partidului.
Filiala PNL Satu Mare a respins ieri acuzatiile vicepresedintelui PD Cezar Preda la adresa lui Gheorghe Flutur. ... PNL Satu Mare considera ca declaratiile lui Preda infirma inca o data aprecierile potrivit carora doar liberalii sunt vinovati de disputele din cadrul Aliantei D.A.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
"In politica e atat de simplu", a adaugat Mitrea. Intrebat pe ce sprijin conteaza din partea filialelor la Congres, fie pentru candidatura lui Cristian Diaconescu, fie pentru candidatura proprie, Mitrea a invocat organizatiile PSD din Botosani, Bihor, Satu Mare, Covasna.
Senatorul Valer Marian, vicepresedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterae coruptiei si petitii a Senatului Romaniei, a depus la Comisia parlamentara de supraveghere a activitatii SRI o sesizare, in care cere acestei Comisii sa faca lumina in cele cateva episoade in care senatorul a fost, dupa cum declara domnia sa, filat, intimidat, si amenintat, iar colaboratorii sai din Satu Mare, interceptati si urmariti.
In urma consultarilor intre liderii formatiunii, maghiarii au hotarat sa nu accepte propunerea lui Traian Basescu, daca nu primesc doua mega-judete. Astfel, acestia doresc infiintarea unui mega-judet care sa cuprinda actualele Harghita, Covasna si Mures, iar un al doilea judet sa includa judetele Satu Mare, Salaj si Bihor.
Iata interceptarile scurse din dosarul DNA, in conditiile in care ancheta trebuia sa fie secreta. Practic, in Romania libera a fost publicat intregul Referat al procurorilor DNA:
google-analytics.com